Friday, 8 July 2011

O.M.G!!!!! Ahhhh!! azie jadi Bidan Terjun!!! Macam2 kerenah azie ni ^_~

before mood azie berubah ^_~"

Lame juga ye azie retired kerja sebagai "Burger Girl" ^_^ Nak buat Burger ni kene ade art, knowledge, skill dan teknik tertentu taw :) Teringat dulu2 time meniaga kat MMU Cyberjaya :) Seronok pulak bile ingt cerita lame ":) Nak dijadikan cerite, semalam KakLong cakap 'azie ecok standby'.. alahai baru je ingat nak lepak dan bermalasan dirumah arini.. hish.. Nak xnak 8.30 pagi azie pun pergi la Wetland Paya Indah.. Lame xbuat burger 1 hal, yang menjadi hal lain pulak terlalu ramai orang yang datang sampai xmenang tangan azie dibuatnye.. parah2.. 1 per 1 azie buat mengikut pesanan costomer.. paling xboley blah pulak order sambil 'jual minyak'.. hish ape kebendenye.. eh Hello ye cik abang oi.. azie datang sini nak tolong berniaga je.. xmain la nk melayan kamo tu ye.. I'm Sorry okeyh!! Haish ~_~ Ape pun xboleh... :P

No comments:

Post a Comment